# 27 FASHION SUMMER ROAD TRIP

Fashion road trip in five European countries

Wie stylen sich die Fashionistas in anderen europäischen Städten?

Welche unterschiedlichen Blickwinkel haben diese Fashionistas auf Mode und Trends?

Welche länderspezifischen Stylingunterschiede haben die Fashionistas?

How do fashionistas style themselves in other European cities?

What are the different perspectives that our foreign-country fashionistas have on fashion and trends?

What country-specific styling differences do fashionistas have?

Sehr häufig fühlen wir, dass die Modetrends in Deutschland und vor allem in Ulm recht spät ankommen. Das Angebot hierzu können wir in Ulm nicht ändern aber unseren Blickwinkel auf Mode und Trends. Mit dieser Reise zeigen wir euch wie andere Fashionistas aktuelle Trends aufgreifen und passend zu ihrem individuellen Typ stylen.

Very often we feel that the fashiontrends in Germany and especially in Ulm arrive very late. We can't change the offer in Ulm but our view of fashion and trends. With this journey, we will show you how other fashionistas take up current trends and style them to match their individual style.